Beweeg-/beleeftuin Tertzio

Wellicht had u het al gezien.. Er is een hoop gebeurd! Dankzij de donaties via Overbetuwe Doet is het mogelijk geweest om grondwerkzaamheden te doen, De Buurttuin te bestraten, het gras in te zaaien, een volière bouwen én een beweegtoestel te plaatsen. Een overweldigend succes, al zeggen we het zelf!

Er staat nu al een resultaat waar we trots op zijn. Aanstaande zaterdag, op 25 september, gaan we met vrijwilligers de beplanting verzorgen. Ook wordt er aankomende week nog beweegmateriaal en een sponsorbord geplaatst. Daarna blijven we De Buurttuin ontwikkelen, bijvoorbeeld met beplanting of beweegtoestellen.

We zien dat De Buurttuin al volop gebruikt wordt door zowel de buurt als door bewoners van Tertzio.

Dit was allemaal niet mogelijk zonder onnoemelijk veel vrijwilligers die cheques hebben verzameld, onkruid hebben gewied, bankjes hebben opgeknapt en zoveel meer. In het bijzonder danken wij Brussen Hoveniers Elst, Joop Jansen en Vogelvereniging Vogellust Elst.

We gaan De Buurttuin feestelijk openen. Natuurlijk bent u ook van harte uitgenodigd op 30 september 2021 om 15:30 in De Buurttuin

Initiatief uitgevoerd
1 juni 2021

Organisator
Lisette Arnts

Locatie
Het grasveld grenzend aan het terras van Tertzio aan de Bachstraat

Opgehaald bedrag
€ 4350,00

Vragen?

Kijk of het antwoord bij 'veelgestelde vragen' staat

0481 700 216

helpdesk@overbetuwedoet.nl

Nieuwsbrief

Houd mij op de hoogte van:



Deel deze pagina

Vertel je buren over Overbetuwe Doet