< Terug

UITBOUW SITE BLIJE KERK CONCERTEN DRIEL

Uitbouw Site Blije Kerk Concerten Driel
Verslag optimalisering site

Na de aanvang van de activiteiten van de Blije Kerk Concerten in 2018 is Patrick Nas (nas grafisch ontwerp; https://nasgo.nl/) in 2019 gevraagd een site te ontwerpen.  Mede gelet op de reacties van bezoekers heeft de (vrijwilligers) werkgroep punten voor optimalisering van de site opgesteld. De zelfstandig grafisch ontwerper Nas  is augustus 2020 gevraagd de site – in onderling overleg met de werkgroep - verder uit te bouwen.

  • Om de site een nieuw gezicht te geven toont de Homepage nu een nieuwe foto (i.p.v. ’n lege kerk): de fraaie, kleurrijke afbeelding van de schildering in de apsis in de kerk.  Naar analogie van wat verbeeld wordt volgens (Ezechiël, 47, 12): een plaats waar het goed is om te leven:  vruchtdragende fruitbomen langs de rivier vol met vissen > in Driel is het goed wonen!
  • Het menu is aangepast >  pagina ‘Foto en film’ toegevoegd;  en uitgebreid ingevuld met foto’s en enkele films van de optredens van ensembles, die in beeld en geluid een goede impressie geven van wat de Blije Kerk te bieden heeft.
  • Aanmelden voor de Nieuwsbrief van de Blije Kerk;  een nieuw formulier,  dat op verschillende pagina’s wordt getoond.  Hiervoor is een formuliertje ontworpen (met  link naar e-mailadres).  Dit maakt PR aan geïnteresseerde belangstellingen efficiënter.
  • Ook nieuw is het Plaats Reserverings-formulier (met link naar e-mailadres).  Plaatsen reserveren is nu noodzakelijk, gezien de corona-maatregelen. Verder kunnen we dit formulier gebruiken wanneer we een grote toeloop verwachten.  (Zoals bv. het geval bleek bij het kerstconcert van de Ritmeester Veenzangers.)
  • Bij onderdelen van de pagina’s  Achtergrond  in het menu zijn foto’s geplaatst, om deze tekst- pagina’s  aantrekkelijker te maken.  
  • Het aantal links van de pagina Drielse links is uitgebreid, om belangstellende te informeren over Driel, en de activiteiten in Driel.
  • De pagina Locatie en contact (vroeger alleen ‘Contact’) is nieuw vormgegeven, om bezoekers van de concerten beter te wijzen op parkeermogelijkheden, en i.v.m. het aanmelden voor de Nieuwsbrief.
  • Voor de site-redacteuren van de werkgroep wordt een handleiding voor de bewerking en het bijhouden van de site geschreven.

Henk Dries, siteredactie Blije Kerk Concerten Driel, september 2020

Initiatief uitgevoerd
2 augustus 2020 t/m
1 september 2020

Organisator
Blije Kerk Concerten

Locatie
Katholieke kerk

Opgehaald bedrag
€ 650,00
Meld een initiatief aan
Nieuwsbrief

Houd mij op de hoogte van:
Deel deze pagina

Vertel je buren over Overbetuwe Doet

Facebook Twitter E-mail