< Terug

Containertuintjes / Oppimpen afvalcontainers Julianaplein Zetten

Beste donateurs. Eindelijk is het dan zover. Dit initiatief 'oppimpen ondergrondse afvalcontainers' gaat van start.

Een eerder initiatief 'containertuintjes' haalde het niet. De kosten waren te hoog en het onderhoud ervan bleek niet te realiseren. We hebben gezocht naar een alternatief en dat is 'bestickering' van de containerhuisjes geworden.

Als stuurgroep Dorpshart Zetten hebben we Marco Hamelink, ruimtestylist en fotograaf uit Zetten, gevraagd of hij afbeeldingen voor ons kon bedenken/ontwerpen. Hij heeft ons een aantal ontwerpen gestuurd en de keuze is gevallen op afbeeldingen passend bij de afvalcontainer. Stickers van glaswerk voor de glascontainers en stickers van PMD afval voor de PMD containers. Dat geeft een betere en vrolijkere uitstraling dan nu de groene containerhuisjes. Dit allemaal in de hoop dat er minder afval naast de containers geplaatst wordt en dat afval in de juiste containers belandt.

Marco heeft deze opdracht deels zelf gesponsord en daarvoor onze hartelijke dank.

De bedoeling is dat de stickers eind september aangebracht worden. Daarvoor moet het wel droog en niet al te koud weer zijn, want beneden de 12 graden blijven de stickers niet goed plakken. We moeten eerst de containershuisjes goed reinigen. Wilt u ons helpen met het schoonmaken van de containerhuisjes, stuur dan een mail naar ingriddenbraasem@gmail.com. Dan wordt u op de hoogte gehouden van de datum waarop we aan het werk gaan.

Mocht het dit jaar niet gaan lukken omdat het te koud wordt, moeten we helaas uitwijken naar volgend jaar. Maar wat in het vat zit.........

We duimen dus voor mooi weer eind september zodat de containerhuisjes door uw donatie én sponsoring van Marco Hamelink, er vrolijk gaan uitzien.

Namens de stuurgroep Dorpshart Zetten

Ingrid den Braasem

Initiatief uitgevoerd
30 november 2020 t/m
31 december 2021

Organisator
Ingrid den Braasem

Locatie
Ondergrondse afvalcontainers Julianaplein Zetten

Opgehaald bedrag
€ 954,00

Nieuwsbrief

Houd mij op de hoogte van:
Deel deze pagina

Vertel je buren over Overbetuwe Doet

Facebook Twitter E-mail