< Terug

Actie(f) bij UNLIMITED

Iedereen bedankt voor het doneren van de waardecheque! Een bevestiging dat onze mooie en fanatieke balsport gezien en gewaardeerd wordt. 

De open training was er voor iedereen die zin had om een keer te komen basketballen, om te ontdekken of deze sport wat voor jou is, of andere sporters te ontmoeten, om even een balletje mee te dribbelen of om te kijken of je je skills nog niet verleerd was of juist verder kon verbeteren. Jong en oud was welkom.

We hebben genoten van deze training. Er waren een aantal nieuwe gezichten en een aantal bekenden van de club. Trainer Andy verzorgde een uitdagende en fanatieke training en zelfs na een uur fanatiek ballen, wilden de gastspelers nog door. Geweldig!

Met de donatie van uw cheque hebben we fink wat nieuwe ballen kunnen aanschaffen, maar ook een beachflag en een banner. We willen deze mooie sport namelijk meer onder de aandacht brengen. Zo gauw Corona het toelaat, zal Unlimited ook te zien zijn op de vrijwilligersmarkt of bij activiteiten. Let ook komend seizoen op leuke acties of vrije trainingen. To be continued!! Wilt u niet wachten? Kijk op onze website wanneer de trainingen zijn en loop gerust binnen. Iedereen mag 3x gratis komen proeftrainen! Zien we u binnenkort aan de bal? Wees welkom bij basketbalverenging Unlimited!

www.bvunlimited.nl

Initiatief uitgevoerd
12 september 2020

Organisator
Janneke De Wolf

Locatie
Sporthal Westeraam

Opgehaald bedrag
€ 442,50

Nieuwsbrief

Houd mij op de hoogte van:
Deel deze pagina

Vertel je buren over Overbetuwe Doet

Facebook Twitter E-mail