< Terug

Vogelzang fleurt op!

Op 4 oktober hebben we een gezellige buurtactiviteit georganiseerd met de Vogelzang. Grote en kleine handjes hebben samen heel wat gaatjes gemaakt in de stukjes gemeentegrond op het woonerf. In elk gaatje kwam een bolletje van een narcis, krokus of tulp. Onder de grond is het nu een feest van bloembollen. We kunnen niet wachten tot ze in het voorjaar boven de grond uit piepen en zorgen voor een lach op ieders gezicht. Omdat het nu niet de juiste tijd is om vaste planten in de grond te zetten, hebben we nu gekozen voor bloembollen, zodat we in het voorjaar (hopelijk) al kunnen genieten van een vrolijk woonerf!

De stukjes grond die de vogelzang nu in eigen beheer heeft zijn voorzien van een vogel-bordje met de tekst “buurtbeheer”.

In het voorjaar willen we vaste planten in de grond gaan zetten. Voor advies en ontwerp zijn we hierin in overleg met een hovenier. “Vogelzang fleurt op!” doet daarom weer mee met de volgende ronde van Overbetuwe Doet, zodat we nogmaals een leuke activiteit met de buurt kunnen organiseren en straks het hele haar door een fleurig woonerf hebben.

Initiatief uitgevoerd
1 oktober 2020

Organisator
Amanda Mens-Roelofs

Locatie
Het woonerf van de Vogelzang

Opgehaald bedrag
€ 250,00

Nieuwsbrief

Houd mij op de hoogte van:
Deel deze pagina

Vertel je buren over Overbetuwe Doet

Facebook Twitter E-mail