Kerstlunch Zonnebloem 2020

Kerstlunch werd kerstpakket

Het jaar 2020 was een bijzonder jaar, waarin maar weinig mogelijk was. Toch hebben we als Zonnebloem afdeling Zetten Hemmen-Randwijk nog enkele gezellige bijeenkomsten nog gehad. En toen kwam de eerste lockdown, alle activiteiten werden helaas geannuleerd. Er was voor onze vrijwilligers gelukkig nog wel wat mogelijk om contact te houden met onze gasten, zoals een telefoontje, kaartjes en later kwamen de bezoekjes ook weer op gang. Met alle voorzorgsmaatregelen en afstand. In september zijn er bloemetjes gebracht bij alle gasten. Traditiegetrouw wordt elk jaar een kerstbijeenkomst georganiseerd voor alle gasten en vrijwilligers. Door de bijdrage van Overbetuwe Doet hadden daar alle ouderen bij aan mogen sluiten. Jammer genoeg kon dit jaar niet doorgaan. Daarom hebben vrijwilligers bij alle gasten een mooi kerstpakketje gebracht. Een kaarsje, wat lekkers te eten en te drinken en een mooie zelfgemaakte kerstkaart. De ontvangers van de pakketten hebben dit zeer gewaardeerd! Het was lastig om hiervoor een goede vorm te vinden, maar wij hebben daar samen een mooie wending aan kunnen geven.

Zoals het er nu uit ziet met deze pandemie, zal het nog wel even duren voor we weer op kunnen starten met leuke activiteiten. We hopen dat wij volgend jaar weer meer voor de gasten kunnen betekenen. De Zonnebloem is nodig voor de mensen die regelmatig bezocht worden.

Het doel van de Zonnebloem is dat mensen met een lichamelijke beperking elkaar ontmoeten, samen bezig zijn en daarmee eenzaamheid te voorkomen. De vrijwilligers van de Zonnebloem bezoeken de gasten ook thuis. Wilt u meer weten over het werk van de Zonnebloemafdeling Zetten-Hemmen-Randwijk of u wilt zich opgeven als vrijwilliger dan kunt u contact opnemen met: Cora Mantel c.mantel@hetnet.nl tel. 0488-454931

Initiatief uitgevoerd
18 december 2020

Organisator
Stien op den Brouw

Locatie
De olde school in Hemmen

Opgehaald bedrag
€ 1026,50

Vragen?

Kijk of het antwoord bij 'veelgestelde vragen' staat

0481 700 216

helpdesk@overbetuwedoet.nl

Nieuwsbrief

Houd mij op de hoogte van:



Deel deze pagina

Vertel je buren over Overbetuwe Doet