< Terug

bloembollenveldje

Hallo mensen,

Het is 1 december geweest, een belangrijke dag voor initiatieven van Overbetuwe doet en zeker belangrijk voor ons en jullie initiatief van dit jaar : Het bollenveldje aan de Appelgaard.

Uiteindelijk is daar een bedrag op gedoneerd van E 686 , toch een mooi bedrag , gedoneerd door 92 mensen.

Prachtig vinden wij (mijn partner en ik ) en wel 51 % van het streefbedrag.

Omdat wij het plan toch wel erg graag dit jaar wilden uitvoeren heb ik contact opgenomen met het uitvoerend bedrijf JUB Holland en heb ik met hen een alternatief plan besproken. En daarmee zijn we uitgekomen op een plan met 4000 i.p.v. 6000 bollen en een oppervlak van 40 i.p.v. 50 m2 en dat is nog best leuk in een leuk patroontje.

Dit houdt in dat de kosten ook een stuk lager liggen, nl. E 1010 i.p.v. E 1324 en d.w.z. dat het gedoneerde bedrag nu 60% is van dit nieuwe alternatieve plan en dat dit nog voor de kerst uitgevoerd kan worden als ik snel genoeg ben met alles te regelen met de gemeente en Overbetuwe doet.

Wij zijn zelf ook zo enthousiast over het plan dat we het financieel wel rond krijgen, per slot van rekening kijken wij er vanuit ons appartement er bovenop.

Ik hoop jullie hiermee voldoende te hebben geïnformeerd en hoop dat jullie ook zullen genieten als het plan eenmaal BLOEIT in februari 2021.

Nogmaals prettige feestdagen en een gezond 2021.

Groeten, Jop de Ruiter

Initiatief uitgevoerd
1 december 2020 t/m
6 december 2020

Organisator
jop de ruiter

Locatie
Grasveld met boom t.o. appartementen gebouw

Opgehaald bedrag
€ 1 010,75

Nieuwsbrief

Houd mij op de hoogte van:
Deel deze pagina

Vertel je buren over Overbetuwe Doet

Facebook Twitter E-mail