< Terug

KrijgdeKleertjes wordt volwassen

10 maart j.l. heeft KrijgdeKleertjes ruilpunt Elst haar deuren weer heropent. Door de coronamaatregelen duurde het even voor we de nieuwe ruimte konden gaan inrichten en betrekken, maar nu is het dan eindelijk zover en is het ruilpunt weer geopend voor ruilen op afspraak en hebben we de eerste ruilers mogen ontvangen.

Dankzij de vele donaties van spullen, aangevuld met het bij elkaar gespaarde bedrag van Overbetuwe Doet, hebben we de ruimte prachtig kunnen inrichten. Er is een hoek voor jongenskleding, meisjeskleding, een schoenenhoekje en nu ook dames- en herenkleding. Vele vrijwilligers hebben de handen uit de mouwen gestoken en geholpen met spullen ophalen, klussen, kleding sorteren en inrichten.

Is je kleding te klein of ligt het om een andere reden ongebruikt in de kast? Kom dan langs en ruil het voor iets anders (nu op afspraak). Dat is niet alleen duurzaam, maar ook voordelig en gezellig. Lever je meer in dan je meeneemt, dan hou je ruiltegoed dmv een stempelkaart. We ruilen naar gewicht.

De nieuwe openingstijden zijn woensdag 09.00-12.00 uur en vrijdag 09.00-15.00 uur. Het ruilpunt is gevestigd in Huis van de Wijk Triade, prinshendrikstraat 5a in Elst. En wordt volledig gerund door vrijwilligers en cliënten van de dagbesteding van de Driestroom.

www.krijgdekleertjes.nl/ruilpunt/Elst

www.facebook.com/krijgdekleertjesElst

Initiatief uitgevoerd
2 december 2020 t/m
31 december 2021

Organisator
Amanda Mens-Roelofs

Locatie
Het ruilpunt is gevestigd in "Huis van de Wijk" Triade van de Driestroom.

Opgehaald bedrag
€ 425,00

Nieuwsbrief

Houd mij op de hoogte van:
Deel deze pagina

Vertel je buren over Overbetuwe Doet

Facebook Twitter E-mail