Vogelzang fleurt op! project 2

Wat hebben we dit voorjaar genoten van de kleurrijke bloemenpracht op het woonerf van de Vogelzang. De bollen die we in het najaar pootten, naar aanleiding van onze eerste activiteit via Overbetuwe Doet, zorgden voor een ware bloemzee op de Vogelzang. Nu de bollen zijn uitgebloeid, is het tijd voor project 2; vaste beplanting, zodat we straks het hele jaar kunnen genieten van een vrolijk woonerf.

 

Op zaterdag 22 mei hebben we, ondanks het slechte weer, een gezellige buurtactiviteit gehad met de bewoners van de Vogelzang. Jong en oud hebben geholpen om twee stukjes gemeentegrond op het woonerf te voorzien van nieuwe vaste beplanting. Daarnaast hebben de bestaande beplanting verplaatst naar de andere stukjes gemeentegrond op het woonerf, zodat deze gelijk wat groener zijn. De bloembolletjes zijn opnieuw de grond in gegaan. Het was een geslaagde dag.

 

De vogelzang heeft nu 2 stukjes gemeentegrond in eigen beheer. Onze plannen zijn om uiteindelijk ook de andere 2 stukjes te “adopteren” en te voorzien van nieuwe vaste beplanting en misschien nog wel meer. De volgende ronde van Overbetuwe Doet, doen we dan ook weer graag mee.

Initiatief uitgevoerd
17 mei 2021 t/m
30 juni 2021

Organisator
Amanda Mens-Roelofs

Locatie
Woonerf van de vogelzang

Opgehaald bedrag
€ 473,70

Vragen?

Kijk of het antwoord bij 'veelgestelde vragen' staat

0481 700 216

helpdesk@overbetuwedoet.nl

Nieuwsbrief

Houd mij op de hoogte van:



Deel deze pagina

Vertel je buren over Overbetuwe Doet