Kijk, die vrolijke eenden daar!

De aanvraag

Wij sparen voor uitbreiding van de dieren in de kinderboerderij. Deze keer willen we graag loopeenden toevoegen aan de soorten dieren, die er te zien zijn. Loopeenden zijn vermakelijke beesten, die voor veel plezier bij de bezoekertjes zorgen. Met het geld maken we een stalgedeelte voor hen gereed en schaffen we de dieren aan.

Realisatie

Met de cheques hebben wij een hok in de stal gemaakt, met passend hekwerk. Een nachthok en een zwembak zijn gerealiseerd en de eendeneieren zijn aangeschaft. De eieren zijn uitgebroed en er zijn nu 3 jonge loopeenden te bewonderen. Al veel bezoekers hebben met belangstelling het groeien van de kuikens gevolgd. 
Dank voor alle cheques! Landerij De Park is weer een aanwinst rijker!

Initiatief uitgevoerd
1 juni 2021 t/m
30 juni 2021

Organisator
Landerij De Park

Locatie
 Landerij De Park is een centrum voor natuurbeleving en biedt 5 hectare speelnatuur voor de hele familie  Het is opgericht door mensen die zich willen inzetten voor een centrum voor natuurbeleving in hun omgeving en drijft op de belangeloze inzet van heel veel vrijwilligers. Het activiteitenprogramma, de kinderboerderij, de (moes-)tuin, kas en bijenstal draaien geheel op de vrijwillige inzet van de makers van Landerij De Park. Zij zorgen ook voor het beheer en onderhoud van het terrein, de speeltoestellen en de gebouwen. Dit alles gebeurt zonder subsidies. Daarom is Landerij De Park voor een belangrijk deel afhankelijk van donaties en giften.

Opgehaald bedrag
€ 932,38

Vragen?

Kijk of het antwoord bij 'veelgestelde vragen' staat

0481 700 216

helpdesk@overbetuwedoet.nl

Nieuwsbrief

Houd mij op de hoogte van:



Deel deze pagina

Vertel je buren over Overbetuwe Doet