Opening Cultureel Seizoen bij Theater De KiK

De opening van het nieuwe culturele seizoen is feestelijk gevierd bij Theater De KiK op zondag 12 september 2021. Zowel buiten als binnen was er van alles te zien en te beleven.

Op het plein bij Theater De KiK waren na de opening door wethouder Dimitri Horsthuis-Tangelder optredens te zien en te horen van Troef Theater, Elke Rouwmaat en haar Vocal Group Zizo. Zanggroep Sing A Song deed een sing-along met het publiek, Babs balletschool verzorgde optredens met haar ballerina's en de Flamenco dansgroep, de kinderen van de MiniKids en MusicalKids zongen prachtige musicalliedjes. Between Two Rivers liet een korte impressie horen van hun repertoire. De Oldtimers gaven een schitterend concert op hun accordeons. Het trio No Strings Attached verzorgde een kort voorproefje van hun theatervoorstelling en als afsluiting was de band Dwayne and the Johnsons te zien en te horen voor een knallend einde van deze geweldige dag.

Verder stonden er op het plein allerlei kraampjes waar culturele organisaties waaronder Creatief Collectief, Between Two Rivers, Forte Fit en beeldende kunstenaars, de bezoekers konden laten en zien wat zij te bieden hebben. Theater Greppel had de installatie 'Hokjesdenken' neergezet waarmee mensen vanuit een ander perspectief in alle rust konden kijken en ervaren wat er zich op het plein afspeelde. Clown Juul vermaakte jong en oud met haar grapjes en accordeon. Er waren heerlijke poffertjes te koop en de bar van het theater was geopend voor een drankje en broodjes.

Binnen bij Theater De KiK waren en de hele dag open lessen voor diverse muziekinstrumenten, zang en musical bij de docenten van Muziekschool All Music en Babs Balletschool verzorgde open lessen voor diverse soorten dans.

Aan het einde van de middag was de theaterzaal helemaal gevuld met kinderen die de film Raya and the last Dragon konden zien.

Kortom de opening van het culturele seizoen was een groot succes en zeker voor herhaling vatbaar!

Initiatief uitgevoerd
12 september 2021

Organisator
Rita Kosman

Locatie
Op het plein bij Theater De KiK

Opgehaald bedrag
€ 5000,50

Vragen?

Kijk of het antwoord bij 'veelgestelde vragen' staat

0481 700 216

helpdesk@overbetuwedoet.nl

Nieuwsbrief

Houd mij op de hoogte van:



Deel deze pagina

Vertel je buren over Overbetuwe Doet