< Terug

Een mooi geluid voor Landerij De Park

De aanvraag

In de vorige ronde spaarden we de beamer en het scherm bij elkaar. Dankzij uw cheques is dat gelukt, waarvoor dank! Nu willen we de presentatiemiddelen graag compleet maken met een goede geluidsinstallatie.
Daarmee kunnen we bij presentaties en activiteiten zorgen voor goed geluid.


Realisatie

Inmiddels is een goede installatie aangeschaft. Nu corona langzaamaan weer voorbij lijkt te gaan, hopen we hem goed te kunnen gebruiken.
Dank voor uw cheques. Landerij De Park draait zonder subsidie en met veel vrijwilligers. Zonder acties als deze zou Landerij De Park deze aanschaf niet kunnen doen. 
Fijn dat u ons steunt!

 

Initiatief uitgevoerd
1 december 2021 t/m
31 december 2021

Organisator
Landerij De Park

Locatie
 Landerij De Park is een centrum voor natuurbeleving en biedt 5 hectare speelnatuur voor de hele familie  Het is opgericht door mensen die zich willen inzetten voor een centrum voor natuurbeleving in hun omgeving en drijft op de belangeloze inzet van heel veel vrijwilligers. Het activiteitenprogramma, de kinderboerderij, de (moes-)tuin, kas en bijenstal draaien geheel op de vrijwillige inzet van de makers van Landerij De Park. Zij zorgen ook voor het beheer en onderhoud van het terrein, de speeltoestellen en de gebouwen. Dit alles gebeurt zonder subsidies. Daarom is Landerij De Park voor een belangrijk deel afhankelijk van donaties en giften.

Opgehaald bedrag
€ 1 350,50

Nieuwsbrief

Houd mij op de hoogte van:
Deel deze pagina

Vertel je buren over Overbetuwe Doet

Facebook Twitter E-mail