Ruilpunt KrijgdeKleertjes

Wat fijn dat we zoveel waardecheques hebben mogen ontvangen en jullie het kledingruilpunt willen steunen. Het ruilpunt is inmiddels al weer een jaar geopend op de vaste locatie in Huis van de Wijk Triade. Je kunt hier (ongeacht je inkomen) nog goede kleding die je niet meer draagt, komen ruilen voor iets waar je wel blij van wordt. Niet alleen goed voor de portemonnee, maar ook duurzaam! Steeds meer mensen weten ons te vinden. We hebben het afgelopen jaar vele bezoekers mogen ontvangen, zoveel dat we het niet eens meer kunnen tellen, maar het zullen er zeker meer dan 300 zijn geweest. En dat ondanks dat we een tijd dicht zijn geweest of hebben moeten ruilen op afspraak i.v.m. de coronamaatregelen. We hebben nu een vast team van vrijwilligers, waaronder ook mensen met afstand tot de arbeidsmarkt en statushouders helpen. Maar ook assistent medewerkers van Driestroom helpen ons op het ruilpunt. Iedereen is bij ons welkom om kleding te komen ruilen. Ook hebben we de afgelopen weken een aantal vluchtelingen uit Oekraïne kunnen helpen aan kleding. Het is goed om te zien hoe het kledingruilpunt in zoveel facetten een bijdrage kan leveren in de maatschappij.

Dankzij de bijdrage van Overbetuwe Doet hebben we het ruilpunt weer een stapje vooruit geholpen. We hebben de kledingopslag uitgebreid, nieuwe flyers gedrukt en de inrichting verbeterd. Daarnaast kunnen we hiermee in de reguliere onkosten voorzien als kantoorbenodigdheden en schoonmaakartikelen.

Wil je kleding komen ruilen of doneren, dan ben je van harte welkom bij het KrijgdeKleertjes ruilpunt Elst, gevestigd in Huis van de Wijk Triade, Prins Hendriksstraat 7 in Elst. We zijn geopend op dinsdag - vrijdag van 09.00-12.00 uur. (m.u.v. schoolvakanties). Wil je weten hoe het werkt? Kijk dan op www.krijgdekleertjes.nl/ruilpunt/Elst

We zijn nog op zoek naar (inval)vrijwilligers voor in het ruilpunt, maar ook vrijwilligers die willen helpen bij de randzaken als overtollige kleding wegbrengen, een klusjesman/vrouw, promotionele activiteiten organiseren, sponsors zoeken etc...  Wil je deel uitmaken van ons gezellige KrijgdeKleertjes team? Stuur dan vrijblijvend een mailtje naar krijgdekleertjeselst@gmail.com .

Initiatief uitgevoerd
1 januari 2022 t/m
31 maart 2022

Organisator
Amanda Mens-Roelofs

Locatie
Het ruilpunt bevindt zich in Huis van de Wijk Triade.

Opgehaald bedrag
€ 425,00

Vragen?

Kijk of het antwoord bij 'veelgestelde vragen' staat

0481 700 216

helpdesk@overbetuwedoet.nl

Nieuwsbrief

Houd mij op de hoogte van:



Deel deze pagina

Vertel je buren over Overbetuwe Doet