Groene borders rotonde Broeksingel/Boltweg

Als eerste hierbij dank aan iedereen die ons initiatief heeft gesteund.

We zijn inmiddels in gesprek gegaan met Fred van De Stek in Driel. Hij gaat in de week van 7 maart met ons op de rotonde kijken hoe we het beste te werk kunnen gaan. Als het mooie weer nog even aanhoudt, kunnen we ter plekke zien welke planten er nu staan. Het idee is om de twee kleinere borders te voorzien van nieuwe planten. Voor de nieuwe planten wordt gekeken of deze bestand zijn tegen zout dat 's winters wordt gestrooid. Dat is ook de reden dat niet het prairieconcept kan worden uitgevoerd zoals dat op een aantal andere plaatsen in Driel is te vinden. 

De planning is om op vrijdagmorgen 18 maart met een aantal vrijwilligers aan de slag te gaan. Heb je "groene" vingers en heb je tijd om ons een paar uurtjes te helpen, meld je dan bij Wiel Hermans, Reuvekampstraat 11. Tel. 06-20338747 of mail naar: w.hermans@hetnet.nl.

Wij hopen dat iedereen de komende zomer weer kan genieten van kleurrijke borders rond de rotonde.

 

PS.

Voor degenen die zich afvragen waarom er nog geen planten op de rotonde zelf staan kunnen we meedelen, dat er vergaande plannen zijn voor een kunstwerk op en rond de rotonde. Als hierover meer duidelijk is, kan ook een plan worden gemaakt voor verdere aankleding van de rotonde zelf.

Mede om financiële stromen in de toekomst beter te reguleren wordt op dit moment gewerkt aan de oprichting van een stichting.

Initiatief uitgevoerd
1 March 2022 t/m
1 July 2022

Organisator
Wiel Hermans

Locatie
Borders rond de rotonde Broeksingel/(Verlengde) Rijnstraat/Boltweg

Opgehaald bedrag
€ 991,78

Vragen?

Kijk of het antwoord bij 'veelgestelde vragen' staat

0481 700 216

helpdesk@overbetuwedoet.nl

Nieuwsbrief

Houd mij op de hoogte van:Deel deze pagina

Vertel je buren over Overbetuwe Doet