Speeltuin Elstervreugd

31 december 2020

Dorpsstraat

Meredith Wolff

Verdrietig nieuws: De stekker uit Stichting Speeltuin Elstervreugd

3 juni 2020

Meredith Wolff

Hallo donateurs,

Het bestuur van stichting Speeltuin Elstervreugd heeft op maandag 25 mei jl. het besluit genomen om maandag 1 juni 2020 de stekker er uit te trekken. Deskundigen verwachten door de coronacrisis een zeer zware en lange recessie, wat nu eigenlijk al zichtbaar is: werknemers worden ontslagen en ondernemingen gaan failliet. Nu doorgaan met stichting Speeltuin Elstervreugd is niet realistisch. Mogelijk dat in de toekomst het weer kan worden opgepakt, maar dat is nu nog onzeker.

Wij danken u voor uw vertrouwen in ons. Op naar snel betere economische tijden!

Met vriendelijke groet,
Bestuur van Stichting Speeltuin Elstervreugd


Tot slot: aanvulling van Overbetuwe Doet

Uw donatie(s):
Degenen die vanuit hun eigen account op Overbetuwe Doet hebben gedoneerd aan dit initiatief, krijgen een deel van die donatie teruggestort als saldo op hun account en kunnen dit doneren één of meerdere initiatieven naar keuze. Log in op je account, check je saldo, ga naar het initiatief van jouw keuze en doneer het gewenste bedrag vanaf 'saldo' (andere opties zijn 'cheque' en 'ideal'). Heb je vragen hierover, bel of mail dan naar de Helpdesk van Overbetuwe Doet: 0481 700216 of helpdesk@overbetuwedoet.nl.

Cheques die gedoneerd werden zonder account, worden naar rato teruggestort op het account van de initiatiefnemer. Meredith Wolff, initiatiefnemer en voorzitter van stichting Speeltuin Elstervreugd draagt er zorg voor dat dit goed wordt besteed aan andere initiatieven.

Vacature: Penningmeester

20 februari 2020

Meredith Wolff

Stichting Speeltuin Elstervreugd

Samen zijn, Samen spelen, Samen lachen

De droom van Stichting Speeltuin Elstervreugd:
“Een veilige, kleurrijke, multifunctionele, duurzame, klassieke buitenspeeltuin van 1 hectare groot, in of rondom Elst/Driel, GLD waar jong en oud – met of zonder beperking, onbezorgd samen kan spelen. Een apart gedeelte voor peuters en kleuters en een horecagelegenheid, zonder winstoogmerk, waarin mensen een zinvolle dagbesteding en/of baan vinden voor wie werken niet vanzelfsprekend is. Kortom een prachtige droom waarvan we zeker kunnen zeggen dat dit een zeer waardevolle aanvulling zal zijn voor Elst/Driel e.o.

De huidige penningmeester heeft besloten zijn werkzaamheden over te dragen. Daarom is Stichting Speeltuin Elstervreugd met spoed op zoek naar een nieuwe: Penningmeester!

Taken penningmeester:
- Bijhouden van het kasboek
- Verrichten van betalingen
- Het bestuur op de hoogte houden van de financiële gezondheid van de stichting
- Het financieel jaarverslag opstellen
- De begroting opstellen

Houdt u van pionieren en ondernemen, heeft u een lange adem, doorzettingsvermogen, genoeg kennis in huis en voelt u zich betrokken en aangesproken, mail dan naar: speeltuinelstervreugd@gmail.com t.a.v. Meredith Wolff, voorzitter.

Meer informatie over stichting Speeltuin Elstervreugd kunt u vinden op:
FB pagina: Speeltuin Elstervreugd
FB groep: facebook.com/groups/Elstervreugd/
Website: in de maak

Goed nieuws en openstaande vacature Stichting Speeltuin Elstervreugd

10 januari 2020

Meredith Wolff

Wij, het bestuur van Stichting Speeltuin Elstervreugd wenst iedereen de allerbeste wensen voor 2020!

Goed nieuws!
Op dinsdag 8 januari 2020 heeft PROF PC te Elst toegezegd Stichting Speeltuin Elstervreugd belangeloos te helpen aan: website, webhosting en domeinnaam. Wij zijn PROF PC zeer dankbaar voor dit mooie gebaar!

Openstaande vacature: penningmeesterschap
Wij zoeken een nieuwe penningmeester. Heeft u affiniteit met kinderen, buitenspeeltuin, houdt u van besturen en heeft u nog wat tijd over? Kom dan ons team versterken!

Voor meer informatie kunt u mailen naar: speeltuinelstervreugd@gmail.com t.a.v. Meredith Wolff, voorzitter.

Met vriendelijke groet,
Bestuur van Stichting Speeltuin Elstervreugd.

Slogan: Samen zijn, Samen spelen, Samen lachen

Onze droom: “Een veilige, kleurrijke, multifunctionele, duurzame, klassieke buitenspeeltuin van 1 hectare groot, in of rondom Elst, GLD waar jong en oud – met of zonder beperking, onbezorgd samen kan spelen. Met een apart gedeelte voor peuters en kleuters en horeca zonder winstoogmerk".

Onze droom volgen?

E-mail: speeltuinelstervreugd@gmail.com
FB pagina: Speeltuin Elstervreugd
FB groep: facebook.com/groups/Elstervreugd/
Website: in de maak

Post: Louise de Colignystraat 1 6661 WS Elst, GLD
KVK nummer: 74534114 I Rechtsvorm: Stichting

 

Fijne kerstdagen, gezellige jaarwisseling en een goed 2020 gewenst!

18 december 2019

Meredith Wolff

Wij hopen ook op uw steun in 2020!

Met vriendelijke groet,
Bestuur Speeltuin Elstervreugd

Sponsoren gezocht die Stichting Speeltuin Elstervreugd willen helpen aan een lidmaatschap Adobe Illu

3 december 2019

Meredith Wolff

Sponsoren gezocht die Stichting Speeltuin Elstervreugd willen helpen aan een lidmaatschap Adobe Illustrator en een eigen website!!

Wij hebben een hoger doel. Om te weten wat wij hiermee bedoelen raad ik je aan om verder te lezen.

De droom van stichting Speeltuin Elstervreugd: “Een veilige, kleurrijke, multifunctionele, duurzame, klassieke buitenspeeltuin van 1 hectare groot, in of rondom Elst, GLD waar jong en oud – met of zonder beperking, onbezorgd samen kan spelen. Een apart gedeelte voor peuters en kleuters en een horecagelegenheid, zonder winstoogmerk, waarin mensen een zinvolle dagbesteding en/of baan vinden voor wie werken niet vanzelfsprekend is. Kortom een prachtige droom waarvan we zeker kunnen zeggen dat dit een zeer waardevolle aanvulling zal zijn voor Elst e.o.

Om deze droom te realiseren hebben wij extra bestuursleden nodig. We zijn vooral op zoek naar kundige bestuursleden die affiniteit hebben met PR. Dit missen we in het huidige bestuur en zien deze post graag ingevuld.

Wij zijn ook op zoek naar sponsoren die ons kunnen helpen aan een eigen website en aan lidmaatschap Adobe Illustrator. Wil jij, samen met ons, stichting Speeltuin Elstervreugd helpen realiseren? Gaan wij samen Elst e.o. een mooi cadeau geven?

Voel jij je aangesproken, heb je zin om je bij ons aan te sluiten, mail dan naar: speeltuinelstervreugd@gmail.com t.a.v. Meredith Wolff, voorzitter.

 

Bestuursleden gezocht voor Speeltuin Elstervreugd!!

3 december 2019

Meredith Wolff

Bestuursleden gezocht voor stichting Speeltuin Elstervreugd!

Samen zijn, Samen spelen, Samen lachen

Onze droom: “Een veilige, kleurrijke, multifunctionele, duurzame, klassieke buitenspeeltuin van 1 hectare groot, in of rondom Elst, GLD waar jong en oud – met of zonder beperking, onbezorgd samen kan spelen. Een apart gedeelte voor peuters en kleuters en een horecagelegenheid, zonder winstoogmerk, waarin mensen een zinvolle dagbesteding en/of baan vinden voor wie werken niet vanzelfsprekend is. Kortom een prachtige droom waarvan we zeker kunnen zeggen dat dit een zeer waardevolle aanvulling zal zijn voor Elst e.o.

Om deze droom te realiseren zijn we op zoek naar extra bestuursleden. We zijn vooral op zoek naar bestuursleden die affiniteit hebben met PR. Dit missen we in het huidige bestuur en zien deze post graag ingevuld.

Voel jij je aangesproken, heb je genoeg kennis in huis en heb je zin om je bij ons aan te sluiten, mail dan naar: speeltuinelstervreugd@gmail.com t.a.v. Meredith Wolff, voorzitter.

Doelbedrag behaalt, dank u wel!

26 november 2019

Meredith Wolff

Lieve mensen,

Wij hebben het doelbedrag behaalt. Binnen 5 werkdagen zal 750 euro op de bankrekening van stichting Speeltuin Elstervreugd worden bijgeschreven. Wij kunnen weer stappen zetten, en dat dankzij u. Dank jullie wel!! 

Nog even dit:
Overbetuwe Doet gaat door. Met de tijd komt er ronde 3. Wij hopen dat u ons dan weer steunt met u waardecheque van Overbetuwe Doet.

Vanuit ons alvast hele fijne feestdagen en een goede jaarwisseling gewenst. Graag tot 2020. 

Met vriendelijk groet,
Bestuur Speeltuin Elstervreugd. laughing

Welkom bij Speeltuin Elstervreugd!

25 november 2019

Meredith Wolff

Samen zijn, animatie 23-11-2019

Even voorstellen: KAJ (spreekt uit: Kaai) en ELS

18 november 2019

Meredith Wolff

Hierbij willen wij u graag voorstellen aan KAJ en ELS.

Enige tijd geleden hebben wij basisscholen in Elst aangeschreven en gevraagd of ze een naam wilden uitkiezen voor het jongetje met de groene baseballpet. Het meisje met de blonde paardenstaart heeft de naam Els gekregen, maar voor het vriendje van Els zochten wij nog een naam. De scholen konden kiezen uit:

1. Kaj - Deens: geluk en vrede
2. Ravi - Oud Indisch: god, zonnegod, weldadig
3. Max - Duits en NL: grootste en Max Verstappen
4. Alex - Grieks: beschermer en Willem Alexander, onze koning
5. Vince - Hongaars, afgeleid van Vincent, overwinnend, veroveraar

Wij danken alle basisscholen die hebben meegedaan!

Tot slot:
Basisscholen in Elst e.o. die graag betrokken willen worden bij het realiseren van Speeltuin Elstervreugd kunnen dat laten weten door te mailen naar: speeltuinelstervreugd@gmail.com

Ons cadeau aan onszelf. Samen maken wij het waar!

Met vriendelijke groet,
Bestuur Speeltuin Elstervreugd

P.s. Maandag 18-11-2019, 12:40 uur staat de stand op: 613 euro. Nog 137 euro te gaan. Het gaat de goede kant op! laughing 

Tot de volgende update.

Kaj en Els (1)

Bedankt voor uw donatie aan Speeltuin Elstervreugd

12 november 2019

Meredith Wolff

Lieve donateur,

Wat fijn dat u uw waardecheque aan Speeltuin Elstervreugd heeft gegeven. Onze dank is groot! laughing

Uw donatie zegt veel. Misschien vraagt u zich af wat u nog meer voor Speeltuin Elstervreugd zou kunnen betekenen. Als dat zo is, lees dan vooral verder. Hierbij enkele suggesties:

1.
Vertel anderen over Speeltuin Elstervreugd en maak ook hen enthousiast

2.
Wij zoeken nog steeds mensen die ons actief willen helpen. Heeft u tijd over en vindt u het leuk om een van de grondleggers van Speeltuin Elstervreugd te zijn, sluit u dan bij ons aan. Samen gaan we kijken naar uw kwaliteiten en hoe wij die kunnen inzetten. Of kent u anderen die u wel in dit profiel vindt passen? Vertel het voort!

3.
Wordt lid van onze groep op Facebook: facebook.com/groups/Elstervreugd/

4.
Wist u dat ons initiatief ook via IDEAL gesteund kan worden? Vertel het voort!

Heeft u ideeën, gedachten etc. die u met ons wilt delen? Mail dan naar: speeltuinelstervreugd@gmail.com

Met vriendelijke groet,
Bestuur Speeltuin Elstervreugd

Een vraag stellen



€ 750,00 van € 750,00 gedoneerd gesloten
€ 0,00 nog nodig
100% bereikt
116 donaties
0 dagen te gaan
Bijdragen (116)
Bijdragen
Naam
Bijdrage
Datum
Jacquelien Stra ... € -4,98 27-07-20
E Neijenhuis € -4,98 27-07-20
Anoniem € -4,98 27-07-20
Laurien Buurman € -4,98 27-07-20
Marjo van Domme ... € -4,98 27-07-20
Anoniem € -4,98 27-07-20
Meredith Wolff € -314,17 27-07-20
Mayke De Wit € -4,98 27-07-20
Yvonne Van Bekk ... € -4,98 27-07-20
Anoniem € -4,98 27-07-20
Meredith Wolff € -4,98 27-07-20
Anoniem € -4,98 27-07-20
Rinske Hassink € -4,98 27-07-20
Anoniem € -4,98 27-07-20
Christy Daniël ... € -4,98 27-07-20
Anoniem € -9,97 27-07-20
Lois Breedveld € -4,98 27-07-20
Anoniem € -4,98 27-07-20
Wendy G. € -4,98 27-07-20
Anja Mooten € -4,98 27-07-20
Anoniem € -4,98 27-07-20
Ruth en Marnix ... € -4,98 27-07-20
Silvia Deekens € -4,98 27-07-20
Miezhan Wu € -4,98 27-07-20
Anoniem € -4,98 27-07-20
Anoniem € -4,98 27-07-20
Iris Willemsen € -4,98 27-07-20
Vera Verhoeven € -4,98 27-07-20
Anoniem € -4,98 27-07-20
Joyce De Beijer € -4,98 27-07-20
mm van de Laak € -4,98 27-07-20
Anoniem € -4,98 27-07-20
Anoniem € -4,98 27-07-20
Miezhan Wu € -4,98 27-07-20
Anoniem € -4,98 27-07-20
Wendy Helsen € -4,98 27-07-20
Marije Hendrikx ... € -4,98 27-07-20
Anoniem € -4,98 27-07-20
M Stoffels € -4,98 27-07-20
Lieke Vree € -4,98 27-07-20
jankarel van de ... € -4,98 27-07-20
May Rensen € -4,98 27-07-20
Anoniem € -4,98 27-07-20
Henk Korthouwer € -4,98 27-07-20
Anoniem € -4,98 27-07-20
Astrid Magnusso ... € -4,98 27-07-20
Anoniem € -1,53 27-07-20
Madeleine Looij ... € -4,98 27-07-20
Katinka Vissing ... € -4,98 27-07-20
Tim Timmer € -4,98 27-07-20
mathea Brouwer € -4,98 27-07-20
Anoniem € -4,98 27-07-20
Anoniem € -4,98 27-07-20
Anoniem € -0,38 27-07-20
Anoniem € 0,50 25-11-19
Anoniem € 6,50 25-11-19
mm van de Laak € 6,50 25-11-19
jankarel van de ... € 6,50 25-11-19
mathea Brouwer € 6,50 23-11-19
Anoniem € 6,50 23-11-19
tonnie versteeg € 6,50 23-11-19
Anoniem € 6,50 23-11-19
Anoniem € 6,50 22-11-19
Anoniem € 6,50 21-11-19
Anoniem € 6,50 21-11-19
Anoniem € 6,50 20-11-19
Tjeerd Davids € 6,50 20-11-19
Anoniem € 6,50 20-11-19
Martje Theuniss ... € 6,50 20-11-19
Patrick Van bur ... € 6,50 20-11-19
Anoniem € 6,50 19-11-19
Mayke De Wit € 6,50 19-11-19
Anke Vinke € 6,50 19-11-19
E Jonkers € 6,50 19-11-19
Wanda Jager € 6,50 18-11-19
Anoniem € 6,50 18-11-19
Marieke Foppen € 6,50 18-11-19
Amanda Sieben € 6,50 17-11-19
Anoniem € 6,50 17-11-19
Anoniem € 6,50 17-11-19
Mirjam Derksen € 6,50 17-11-19
Lois Breedveld € 6,50 16-11-19
Anoniem € 6,50 16-11-19
Anoniem € 6,50 15-11-19
Angela Jonkers € 6,50 15-11-19
Joyce Helsen € 6,50 15-11-19
John van Brenk € 6,50 13-11-19
Ine Jager € 6,50 13-11-19
Iris Willemsen € 6,50 12-11-19
Anoniem € 6,50 12-11-19
M Kruse € 6,50 12-11-19
Mascha Radenbor ... € 6,50 12-11-19
Danique van der ... € 6,50 12-11-19
carin geerlings € 6,50 12-11-19
Anoniem € 6,50 12-11-19
Marjon Van Klav ... € 6,50 11-11-19
Anoniem € 6,50 10-11-19
Anoniem € 6,50 10-11-19
Anoniem € 6,50 10-11-19
Petra Marco € 6,50 10-11-19
Anoniem € 6,50 10-11-19
Marije Hendrikx ... € 6,50 10-11-19
wouter gubbels € 6,50 10-11-19
Flip Keijzer € 6,50 10-11-19
Reinie Jongepie ... € 6,50 09-11-19
Anoniem € 6,50 09-11-19
Anoniem € 2,00 09-11-19
Petra Marco € 6,50 09-11-19
Anoniem € 6,50 09-11-19
Karin Spek scho ... € 6,50 09-11-19
Laurien Buurman € 6,50 08-11-19
Yvonne Boonstra € 6,50 08-11-19
Anoniem € 6,50 08-11-19
Samantha van Be ... € 6,50 08-11-19
Miezhan Wu € 6,50 08-11-19
Anoniem € 6,50 08-11-19
Anoniem € 6,50 08-11-19
Miezhan Wu € 6,50 08-11-19
Petra Marco € 6,50 08-11-19
Petra Marco € 6,50 08-11-19
Nicole Jansen € 6,50 08-11-19
Lisa Wolters € 6,50 07-11-19
Joyce Wijlhuize ... € 6,50 07-11-19
Henk Korthouwer € 6,50 07-11-19
Martine Peters € 6,50 07-11-19
Kadihia M € 6,50 07-11-19
Anoniem € 6,50 07-11-19
Anoniem € 6,50 07-11-19
Anoniem € 6,50 07-11-19
Melis Bla bla € 6,50 07-11-19
atelier zo gewo ... € 6,50 06-11-19
E Neijenhuis € 6,50 06-11-19
Samira Willemse ... € 6,50 06-11-19
Anoniem € 6,50 06-11-19
Ruth en Marnix ... € 6,50 06-11-19
Anoniem € 6,50 06-11-19
May Rensen € 6,50 06-11-19
Anoniem € 6,50 06-11-19
Yvonne Van Bekk ... € 6,50 06-11-19
Anoniem € 6,50 06-11-19
Vera Verhoeven € 6,50 06-11-19
Anoniem € 6,50 06-11-19
Madeleine Looij ... € 6,50 06-11-19
Marjo van Domme ... € 6,50 06-11-19
Christy Daniël ... € 6,50 06-11-19
Anoniem € 6,50 06-11-19
Anoniem € 6,50 06-11-19
Anoniem € 6,50 06-11-19
Anoniem € 6,50 05-11-19
Rinske Hassink € 6,50 05-11-19
Silvia Deekens € 6,50 05-11-19
Anoniem € 6,50 05-11-19
Anoniem € 6,50 05-11-19
Anoniem € 6,50 05-11-19
Anoniem € 6,50 05-11-19
Wendy G. € 6,50 05-11-19
Anoniem € 6,50 05-11-19
M Stoffels € 6,50 05-11-19
Katinka Vissing ... € 6,50 05-11-19
Anoniem € 6,50 05-11-19
Anoniem € 13,00 05-11-19
Anoniem € 6,50 05-11-19
Wendy Helsen € 6,50 05-11-19
Astrid Magnusso ... € 6,50 05-11-19
Jacquelien Stra ... € 6,50 05-11-19
Meredith Wolff € 6,50 05-11-19
Anja Mooten € 6,50 05-11-19
Joyce De Beijer € 6,50 05-11-19
Lieke Vree € 6,50 05-11-19
Tim Timmer € 6,50 05-11-19

Vragen?

Kijk of het antwoord bij 'veelgestelde vragen' staat

0481 700 216

helpdesk@overbetuwedoet.nl

Nieuwsbrief

Houd mij op de hoogte van:



Deel deze pagina

Vertel je buren over Overbetuwe Doet