Start Overbetuwe Doet!

8 november 2017

Start uw bewonersinitiatief via Overbetuwe Doet
Helpt u mee om Heteren nog leuker, beter en mooier te maken? Overbetuwe Doet, hét platform voor bewonersinitiatieven start met een pilot in Heteren.  Alle huishoudens ontvangen op 5 december de eerste Overbetuwe Doet cheque ter waarde van € 7,50. Samen met uw dorpsgenoten kunt u cheques verzamelen om te sparen voor een initiatief dat uw buurt nog leuker, mooier en beter maakt. Overbetuwe Doet is een initiatief van de gemeente Overbetuwe.

Heeft u een goed idee?
Via deze site meldt u uw eigen idee aan. Denk aan een leuke activiteit voor kinderen, het samen onderhouden van een stuk groen, een huiskamerconcert of een koffieochtend. Binnen vijf werkdagen weet u of u met uw idee aan de slag kunt. Het initiatief moet ten goede komen aan inwoners van Heteren en voor iedereen toegankelijk zijn. Kunt u aan de slag met uw idee? Ga op zoek naar dorpsgenoten die uw activiteit/project willen steunen, verzamel cheques bij en verleid lokale ondernemers of verenigingen om een bijdrage te doen. Via overbetuwedoet.nl kan iedereen een bedrag doneren door middel van cheques of iDeal.

Doe mee!
Ook als u zelf geen initiatief wilt starten, kunt u meehelpen om Heteren nog leuker, beter en mooier te maken. Op overbetuwedoet.nl ziet u welke initiatieven er door uw dorpsgenoten zijn aangemeld. U kunt de initiatiefnemers helpen door:

  • Uw cheque te doneren;
  • Uw buren te vertellen over initiatieven op OverbetuweDoet.nl;
  • Cheques te verzamelen bij uw buren voor een initiatief;
  • Een klein bedrag te doneren via iDeal;U aan te melden als vrijwilliger;
  • Materiaal, gereedschap, apparatuur of producten beschikbaar te stellen.

Veel plezier op Overbetuwe Doet!

Vragen?

Kijk of het antwoord bij 'veelgestelde vragen' staat

0481 700 216

helpdesk@overbetuwedoet.nl

Nieuwsbrief

Houd mij op de hoogte van:



Deel deze pagina

Vertel je buren over Overbetuwe Doet