Overbetuwe Doet waardecheques komen eraan!

30 september 2022

Tussen 6 en 13 oktober worden de Overbetuwe Doet waardecheques van €10,- weer bezorgd in heel Overbetuwe. Dit is geld van de gemeente dat inwoners mogen besteden aan een initiatief naar keuze. Je kan de waardecheque gebruiken tot 14 november. Ga naar OverbetuweDoet.nl, hét platform voor bewonersinitiatieven.

Benieuwd naar wat er allemaal gebeurt in jouw buurt? Er zijn al veel leuke initiatieven aangemeld: selecteer de initiatieven uit jouw dorp en kijk wat er al is aangemeld.

Loop jij rond met een leuk idee om jullie buurt mooier, leuker of beter te maken?
Meld het idee snel aan. Als het wordt goedgekeurd, kan je meteen waardecheques en andere donaties verzamelen.

I.v.m. het oud papier worden ze in Elst noord, Westeraam, Hemmen, Zetten, Valburg en Homoet tussen 11 en 13 oktober bezorgd. Houd dus de post goed in de gaten en doneer je waardecheque straks aan het initiatief dat jou het meeste aanspreekt.

Wat kan er allemaal met Overbetuwe Doet?
Breng gezelligheid in de buurt met een leuke activiteit, fleur de straat op met bloeiende planten, organiseer een straatspeeldag of culturele ontmoetingen. Draagt jouw initiatief bij aan een leefbare sociale buurt en is het in principe voor iedereen toegankelijk? Dan kan Overbetuwe Doet jullie helpen om voldoende geld, handjes of materialen te verzamelen.

Tip: kijk op de site wat anderen hebben gedaan. Je kan zoeken op thema zoals ontmoeting, kunst en cultuur of buitenruimte/groen. Je kan direct een vraag stellen aan de initiatiefnemer. Ook vind je er de spelregels en meer informatie over hoe het werkt.

Wil je een initiatief starten en heb je hulp nodig?
Neem dan contact op met de dorpscontactpersonen:

regisseur@overbetuwedoet.nl

  • Esther Jansen: 06 5808 1698

Oosterhout en Slijk-Ewijk

  • Marco van Veen: 06 2973 1918

Elst en Valburg

  • Sandra Mennen: 06 5808 1505Driel, Heteren, Randwijk, Zetten, Hemmen en Andelst

Volg ons op Facebook voor nieuws en weetjes!

 

Vragen?

Kijk of het antwoord bij 'veelgestelde vragen' staat

0481 700 216

helpdesk@overbetuwedoet.nl

Nieuwsbrief

Houd mij op de hoogte van:



Deel deze pagina

Vertel je buren over Overbetuwe Doet