Meld jouw idee aan!

8 oktober 2018

Heb je zelf een goed idee om jouw buurt leuker, mooier of beter te maken? Meld jouw initiatief dan nu aan! Binnen vijf werkdagen weet je of jouw idee is goedgekeurd. Er kan heel veel, als het maar ten goede komt aan inwoners in jouw dorp of buurt en voor iedereen toegankelijk is. Als jouw initiatief is goedgekeurd kun je via Overbetuwe Doet: 

• Geld inzamelen;
• Vrijwilligers werven;
• Materiaal, gereedschap, apparatuur of producten inzamelen.

Eerste cheque
In november ontvangt ieder huishouden de eerste waardecheque van € 7,50 en begin 2019 nogmaals. Samen met jouw buurtgenoten kun je cheques verzamelen om te sparen voor een initiatief dat jouw buurt nog leuker, mooier en beter maakt. Denk aan een winterfair, een koffieochtend met de buren of een activiteit voor kinderen.


Hulp nodig? 
Wil je een initiatief starten en heb je hulp nodig? Neem gerust contact op met:
- #HeterenSociaal via info@heterensociaal.nl
- Buurtverbinders in Elst of Valburg via contact@onsoverbetuwe.nl
- regisseur@overbetuwedoet.nl of per telefoon 06 44738616 (Esther Jansen) of 14 0481 (Daniëlle Kurris)

Wil je meer weten over hoe Overbetuwe Doet werkt of heb je hulp nodig bij het gebruik van de website? Neem contact op met de Helpdesk via helpdesk@overbetuwedoet.nl of 0481 700216.

 

Overbetuwe Doet werkt samen met buurtverbinders van OnsOverbetuwe.nl, #HeterenSociaal, Wijkplatform Elst-Noord, Dorpsraad Heteren, Dorpsraad Valburg, Het Zwarte Schoap en de Oost-Betuwse Uitdaging.

Vragen?

Kijk of het antwoord bij 'veelgestelde vragen' staat

0481 700 216

helpdesk@overbetuwedoet.nl

Nieuwsbrief

Houd mij op de hoogte van:



Deel deze pagina

Vertel je buren over Overbetuwe Doet