Tussenstand!

19 november 2019

Begin november vielen de Overbetuwe Doet waardecheques op de deurmatten in Elst, Heteren, Zetten, Hemmen en Valburg. De tussenstand is veelbelovend, want er zijn al 9 initiatieven die voldoende hebben gespaard! Elst steekt er bovenuit met 5 initiatieven die al uitgevoerd kunnen worden, daarna volgen Heteren en Zetten met beide 2 initiatieven.

Geactiveerde cheques

Deze ronde kregen bijna 15.000 huishoudens een waardecheque. Benieuwd naar hoeveel cheques er in ieder dorp zijn geactiveerd? Hieronder vind je de tussenstand. De cheques kunnen tot 10 december geactiveerd worden, dus zet ‘m op!

Heteren: 34% geactiveerd
Valburg: 33% geactiveerd
Zetten: 30% geactiveerd
Hemmen: 29% geactiveerd
Elst: 20% geactiveerd

In een korte periode zijn vanuit alle dorpen ontzettend veel en mooie initiatieven aangemeld. Als je de cheque nog niet hebt gedoneerd: de sparende initiatieven kunnen jouw bijdrage hard gebruiken!

Ook kan er wel eens iets mis gaan

De Overbetuwe Doet cheques gingen in deze ronde naar zo’n 15.000 adressen. Er sloop een foutje in waardoor 500 adressen in Elst de cheque dubbel ontvingen. Helaas voor hen…de cheque is niet dubbel te activeren. Fijn dat inwoners dit aan ons doorgaven! Ook werd duidelijk dat 500 andere adressen in Elst geen cheque hadden ontvangen. Die zijn inmiddels nageleverd.

Geen cheque ontvangen?

Heb je op dit moment nog geen cheque gehad? Neem dan contact met ons op via mail helpdesk@overbetuwedoet.nl of bel 0481 700 216.

 

Meld een initiatief aan
Nieuwsbrief

Houd mij op de hoogte van:
Deel deze pagina

Vertel je buren over Overbetuwe Doet

Facebook Twitter E-mail