Goed idee voor jouw buurt?

3 maart 2020

Meld je idee aan op Overbetuwe Doet!

In april ontvang je een waardecheque
Tussen 3 en 11 april ontvangt ieder huishouden een waardecheque van €7,50. Houd uw je brievenbus dus goed in de gaten. Heb je zelf een leuk idee? Verzamel dan zo veel mogelijk buurtgenoten die jouw idee steunen. Hoe meer mensen, hoe meer cheques je kunt verzamelen, hoe leuker de initiatieven die je kunt organiseren!

Tip: meld je idee zo snel mogelijk aan op OverbetuweDoet.nl zodat je nog mee kunt sparen als de cheques op de deurmatten vallen.

Twee keer per jaar, in het voorjaar en najaar, ontvangt ieder huishouden een cheque. De waarde van de cheque is afhankelijk van het beschikbare budget en is daarom niet altijd hetzelfde.

Ruim 100 initiatieven

Tot nu toe werden al ruim 100 initiatieven aangemeld zoals huiskamerconcerten, buurtmaaltijden en kinderactiviteiten, er werd bijgedragen aan dorpsevenementen of gespaard voor het opknappen van de buurt. Er zijn nog veel meer initiatieven. Kijk dus snel op OverbetuweDoet.nl voor het volledige overzicht!

Meer informatie

Meer informatie over hoe Overbetuwe Doet werkt (incl instructiefilmpjes), wat de spelregels zijn, campagnetips en antwoorden op veelgestelde vragen, vind je onder het tabblad Informatie.

Heb je ook een goed idee voor jouw buurt, er zijn mensen die met je mee willen denken. Denk bijvoorbeeld aan de buurtverbinders van OnsOverbetuwe.nl, #HeterenSociaal, Dorpsraden en Wijkplatforms, Het Zwarte Schoap en de Oost-Betuwse Uitdaging. Contactgegevens vind je onder Informatie/ Contact.

 Of neem contact op met de regisseur van Overbetuwe Doet: regisseur@overbetuwedoet.nl, 06 5808 1698 (Esther Jansen) of 06 5808 1514 (Daniëlle Kurris).

 

IMG_3426

 

 Kinderen druk in de weer om speelplek Molenzicht in Valburg op te knappen.

 

 

 

 

 

Meld een initiatief aan
Nieuwsbrief

Houd mij op de hoogte van:
Deel deze pagina

Vertel je buren over Overbetuwe Doet

Facebook Twitter E-mail