Goed idee voor jullie buurt? Waardecheques Overbetuwe Doet komen er weer aan!

25 september 2020

Hebben jullie een goed idee om de buurt leuker, mooier of beter te maken? Dan is dit een goed moment om jullie idee aan te melden op OverbetuweDoet.nl. Eind oktober worden de Overbetuwe Doet waardecheques van €7,50 weer bezorgd in heel Overbetuwe. Dit is geld van de gemeente dat inwoners mogen besteden aan een initiatief naar keuze. Ga naar OverbetuweDoet.nl, hét platform voor bewonersinitiatieven. Meld jullie idee aan en verzamel waardecheques en andere donaties voor de uitvoering. Juíst nu: online of op afstand SAMEN iets doen.

Wat kan er allemaal met Overbetuwe Doet?
De buurt opfleuren met bloeiende planten, nestkasten en insectenhotels. Een sinterklaasspeurtocht, kerstverhalenboek, oliebollenbuurtborrel (op 1,5 meter) of een online carnavalsquiz. Heb je zelf een goed idee voor je buurt of dorp, is jouw initiatief toegankelijk voor alle inwoners uit Overbetuwe en past het binnen de coronamaatregelen? Dan kan Overbetuwe Doet je helpen om voldoende geld, handjes of materialen te verzamelen. Kijk op OverbetuweDoet.nl voor meer informatie, de spelregels en goede voorbeelden.

Eind oktober de volgende waardecheque
Wist je dat we bij de bezorging van de waardecheques rekening houden met de ophaaldagen van het oud papier? Wordt het oud papier opgehaald in de periode van bezorging, dan wordt de waardecheque pas bezorgd nadat het oud papier is geweest.

Wil je een initiatief starten en heb je hulp nodig?
Er zijn mensen in je eigen dorp die mee willen denken, bijvoorbeeld bij de dorps- of wijkraad. Of neem contact op met de regisseur van Overbetuwe Doet: regisseur@overbetuwedoet.nl, 06 5808 1698 (Esther Jansen) of 06 5808 1514 (Daniëlle Kurris).

Meld een initiatief aan
Nieuwsbrief

Houd mij op de hoogte van:
Deel deze pagina

Vertel je buren over Overbetuwe Doet

Facebook Twitter E-mail