Activeer je waardecheque!

16 april 2021

Zet de Overbetuwe Doet waardecheque in voor jouw buurt
Rond deze tijd ontvangen alle huishoudens in Overbetuwe de waardecheque van € 7,-. Met het doneren van deze cheque help je initiatieven in je buurt of dorp. Gebruik de cheque vóór 25 mei 2021 anders vervalt de waarde. Er zijn al veel ideeën aangemeld!

Doneer online of direct aan de initiatiefnemer
Hier op de website:

  • Ga naar het initiatief dat jij wilt steunen, kies ‘doneren van cheque’ en vul de activatiecode in.
  • Weet je nog niet aan welk initiatief je gaat doneren of wil je het bedrag splitsen over meerdere initiatieven? Maak dan een Overbetuwe Doet account aan (of log in als je al een account hebt). Zet het bedrag eenvoudig op jouw account en doneer (nu of later) aan één of meer initiatieven.

Direct aan initiatiefnemer
Bel, mail of app de activatiecode direct aan de initiatiefnemer (bijvoorbeeld als foto). Doe de waardecheque bij de initiatiefnemer in de brievenbus of kijk of het initiatief ergens een verzamelbox heeft staan (bijvoorbeeld in de supermarkt) en doe de waardecheque daarin.

Welk idee krijgt jouw cheque?
Doneer aan wat jij belangrijk vindt! 

Ga naar sparende initiatieven en kijk snel bij in jouw dorp welk idee jou aanspreekt. Selecteer een dorp om alleen de initiatieven te zien die in dat dorp plaatsvinden.

Hoe kan je ook helpen?
Doneer materialen (planten, prijzen voor de bingo), maak geld over via iDeal of meld je aan als vrijwilliger. Kijk bij de initiatieven op OverbetuweDoet.nl wat er nodig is.

Tip: volg Overbetuwe Doet ook op Facebook!

 

cheque7euro_opgemaakt

 

 

 

 

 

Meld een initiatief aan
Nieuwsbrief

Houd mij op de hoogte van:
Deel deze pagina

Vertel je buren over Overbetuwe Doet

Facebook Twitter E-mail