De ronde is afgelopen!

27 mei 2021

JE KUNT DE WAARDECHEQUE NIET MEER ACTIVEREN

45% van de cheques is ingezet. De waarde hiervan is ruim € 63.000. Dankzij al die steun kunnen komende tijd 40 ideeën uitgevoerd worden. 30 initiatieven zijn nog aan het sparen en kunnen nog hulp gebruiken. Kijk bij het initiatief welke materialen of hulp zij nog nodig hebben. Misschien kan je zelf helpen of hen in contact kan brengen met anderen die kunnen helpen.

LET OP: je kunt nog steeds doneren aan een initiatief als je nog saldo hebt van een eerder geactiveerde cheque of via IDEAL.

Wat gebeurt er met de waarde van de cheques die niet zijn gebruikt?

De waarde van de Overbetuwe Doet waardecheque ligt tussen € 5 en € 7,50 en wordt bepaald aan de hand van het beschikbare budget voor Overbetuwe Doet en het verwachte activeringspercentage. We houden er dus rekening mee dat niet alle waardecheques worden gebruikt. Als er budget overblijft, wordt dit bij een volgende ronde aan nieuwe waardecheques gekoppeld.

 Heb jij een initiatief dat jouw buurt mooier, leuker of beter maakt? Meld hem dan aan, in oktober/november is de volgende ronde met waardecheques. Dan kun je meesparen voor jouw initiatief.

Meld een initiatief aan
Nieuwsbrief

Houd mij op de hoogte van:
Deel deze pagina

Vertel je buren over Overbetuwe Doet

Facebook Twitter E-mail