Goed idee voor jullie buurt? Begin november komen de nieuwe Overbetuwe Doet waardecheques!

25 september 2021

Let op: tussen 2 en 13 november worden de waardecheques weer bezorgd.

Hebben jullie een goed idee om jullie buurt of dorp leuker, mooier of beter te maken? Dan is dit het moment om jullie idee aan te melden op OverbetuweDoet.nl. Begin november worden de Overbetuwe Doet waardecheques van €7,50 weer bezorgd in heel Overbetuwe. Dit is geld van de gemeente dat inwoners mogen besteden aan een initiatief naar keuze. Ga naar OverbetuweDoet.nl, hét platform voor bewonersinitiatieven.  Meld jullie idee aan en verzamel waardecheques en andere donaties voor de uitvoering.

 

Wat kan er allemaal met Overbetuwe Doet?
Breng gezelligheid in de buurt tijdens de donkere dagen met een leuke buurtactiviteit, fleur de straat op met bloeiende planten in de boomspiegels, organiseer een straatspeeldag of culturele ontmoetingen. Draagt jouw initiatief bij aan een leefbare buurt of krachtig dorpsgevoel en is het in principe voor iedereen toegankelijk? Dan kan Overbetuwe Doet jullie helpen om voldoende geld, handjes of materialen te verzamelen. Kijk op de site wat anderen hebben gedaan. Je kan zoeken op thema zoals ontmoeting, kunst en cultuur of buitenruimte/groen. Je kan direct een vraag stellen aan de initiatiefnemer. Ook vind je de spelregels en meer informatie over hoe het werkt.

 

Wil je een initiatief starten en heb je hulp nodig?
Er zijn mensen in je eigen dorp die mee willen denken. Vind contactgegevens onder de menuknop Partners. Of neem contact op met de regisseur van Overbetuwe Doet: regisseur@overbetuwedoet.nl, 06 5808 1698 (Esther Jansen) of 06 5808 1514 (Danielle Kurris). facebook.com/OverbetuweDoet

Meld een initiatief aan

Nieuwsbrief

Houd mij op de hoogte van:
Deel deze pagina

Vertel je buren over Overbetuwe Doet

Facebook Twitter E-mail