Zet de waardecheque van Overbetuwe Doet in voor jouw buurt!

17 november 2021

Alle huishoudens in Overbetuwe hebben de Overbetuwe Doet waardecheque van €7,50 weer ontvangen. Dit is geld van de gemeente dat je als inwoner mag besteden aan een initiatief naar keuze. Gebruik de cheque vóór 13 december 2021, anders vervalt de waarde. Er zijn veel (nieuwe) ideeën aangemeld, kijk snel hier op OverbetuweDoet initiatieven welk initiatief jou aanspreekt!

 

Doneer online of direct aan de initiatiefnemer

Je kan op twee manieren jouw cheque doneren aan een initiatiefnemer. Dit doe je online of direct bij de initiatiefnemer:

 

1. Online via OverbetuweDoet.nl

- Ga naar het initiatief dat jij wil steunen, kies ‘doneren van cheque’ en vul de activatiecode in.

- Log in (of maak een account aan) en activeer de cheque. De waarde wordt bijgeschreven als saldo op je account. Ga naar een initiatief dat je wil steunen, kies ‘doneer saldo’ en vul het bedrag in dat je wil doneren. Mocht het initiatief niet doorgaan, dan krijg je jouw donatie weer terug als saldo op je account.

 

2. Direct aan initiatiefnemer
Bel, mail of app de activatiecode direct aan de initiatiefnemer (bijvoorbeeld als foto). Of doe de waardecheque bij de initiatiefnemer in de brievenbus. Je kan ook kijken of het initiatief ergens een verzamelbox heeft staan (bijvoorbeeld in de supermarkt) en de waardecheque daarin doen.

 

Hoe kan je nog meer helpen?
Je kan ook helpen door materialen te doneren, door geld over te maken via iDeal of door je aan te melden als vrijwilliger bij een initiatief. Kijk bij de initiatieven wat er nodig is.

 

Welk idee krijgt jouw cheque?
Doneer aan wat jij belangrijk vindt! Ga naar OverbetuweDoet.nl en bekijk alle sparende initiatieven. Selecteer een dorp om alleen de initiatieven te zien die in dat dorp plaatsvinden.

Tip: volg Overbetuwe Doet ook op facebook.com/OverbetuweDoet

 

 

 

Nieuwsbrief

Houd mij op de hoogte van:
Deel deze pagina

Vertel je buren over Overbetuwe Doet

Facebook Twitter E-mail