Meld je idee nu aan!

25 augustus 2022

Goed idee voor jullie buurt? In oktober is er weer een nieuwe ronde waardecheques Overbetuwe Doet!

Let op: tussen 6 en 13 oktober worden de waardecheques t.w.v. €7,00 weer bezorgd. Dit is geld van de gemeente dat inwoners mogen besteden aan een initiatief naar keuze. Hebben jullie een goed idee om jullie buurt of dorp leuker, mooier of beter te maken? Dan is dit het moment om jullie initiatief aan te melden op OverbetuweDoet.nl, hét platform voor bewonersinitiatieven. Na goedkeuring kunnen jullie waardecheques en andere donaties verzamelen voor de uitvoering van jullie initiatief.

Wat kan er allemaal met Overbetuwe Doet?
Breng gezelligheid in de buurt met een leuke buurtactiviteit, fleur de straat op met bloeiende planten in de boomspiegels of organiseer een straatspeeldag of culturele ontmoetingen. Draagt jouw initiatief bij aan een leefbare buurt of krachtig dorpsgevoel en is het in principe voor iedereen toegankelijk? Dan kan Overbetuwe Doet jullie helpen om voldoende geld, handjes en/of materialen te verzamelen. Kijk bij de initiatieven wat anderen hebben gedaan. Je kan zoeken op thema’s, zoals ontmoeting, kunst en cultuur of buitenruimte/groen. Je kan direct een vraag stellen aan de initiatiefnemer. Ook vind je daar de spelregels en meer informatie over hoe het werkt. 

Wil je een initiatief starten en heb je hulp nodig?
Er zijn mensen in je eigen dorp die mee willen denken. Vind contactgegevens op OverbetuweDoet.nl onder de menuknop Partners. Of neem contact op met de dorpscontactpersoon van de gemeente via regisseur@overbetuwedoet.nl, Esther Jansen voor Oosterhout en Slijk-Ewijk (06 5808 1698), Sandra Mennen voor Driel, Heteren, Randwijk, Zetten, Hemmen, Herveld en Andelst (06 5808 1505), of Marco van Veen (06 29731918) voor Elst en Valburg.

Volg Overbetuwe Doet ook op Facebook.

 

Vragen?

Kijk of het antwoord bij 'veelgestelde vragen' staat

0481 700 216

helpdesk@overbetuwedoet.nl

Nieuwsbrief

Houd mij op de hoogte van:



Deel deze pagina

Vertel je buren over Overbetuwe Doet