< Terug

Camera's voor De KiK

Het is gelukt!

We hebben voldoende cheques binnengehaald om de camera's en alle benodigdheden aan te schaffen om de voorstellingen te kunnen livestreamen. 

We zijn ontzettend blij verrast door de overweldigende en positieve reacties die we hebben ontvangen voor het project Camera's voor De KiK. Uiteraard zijn we heel blij met de grote hoeveelheid cheques die de inwoners van Overbetuwe aan ons project hebben gedoneerd. Maar zeker zo belangrijk zijn alle lieve en bemoedigende woorden die daarmee gepaard gingen. Dit geeft ons enorm veel vertrouwen en energie om vol te houden in deze moeilijke tijd waarin het coronavirus de scepter zwaait. Ook dankzij de inzet van onze vrijwilligers hebben we dit project kunnen realiseren. Zij hebben veel cheques opgehaald en het project onder de aandacht gebracht bij de inwoners. Bij de installatie en in de testfase van het cameraproject hebben we ook veel hulp gehad van vrijwilligers.

Inmiddels hebben we al een paar keer met succes proefgedraaid tijdens de benefietavond en de presentatieavond. Binnenkort staan de eerste uitverkochte musicaluitvoeringen en theatervoorstellingen op het programma die we gaan livestreamen. Hiermee kunnen we zorgen dat zoveel mogelijk mensen van cultuur kunnen blijven genieten.

Initiatief uitgevoerd
1 september 2020

Organisator
Rita Kosman

Locatie
De theatervoorstelling vindt plaats met publiek bij Theater De KiK in Elst en wordt tevens live online (via internet) aangeboden aan het publiek.

Opgehaald bedrag
€ 7 897,00
Meld een initiatief aan
Nieuwsbrief

Houd mij op de hoogte van:
Deel deze pagina

Vertel je buren over Overbetuwe Doet

Facebook Twitter E-mail