< Terug

Kerstverlichting plein Anna Blamanlaan

Dankzij de vele donaties van (met name) buurt & wijk bewoners is het gelukt om het benodigde bedrag bij elkaar te sparen. We hebben besloten de kerstboom lokaal te kopen bij welkoop in plaats van via internet. Dit was een iets duurdere versie maar dankzij een sponsoring van Welkoop in de vorm van 2 verlengsnoeren kwamen we precies op het te besteden bedrag uit.

Het initiatief had onder andere als doel om een leuke/gezellige samenkomst voor de buurt te zijn. Vanwege de corona maatregelen is de bijbehorende buurtborrel uitgesteld. Dit werd door ons en de buurtbewoners erg jammer gevonden. In overleg met de gemeente hebben we besloten deze borrel op een later tijdstip te laten plaatsvinden.

Op 21 nov hebben een aantal buurtbewoners samen de boom geplaatst. Vele buren kwamen ombeurten (en uiteraard op afstand) een kijkje nemen of koek & zopie brengen. Uiteindelijke zorgde dit alsnog voor een gezellig samenzijn 

Mede namens de buurt veel dank voor iedereen die ons initiatief gesteund heeft. De boom brengt in deze lastige tijden extra gezelligeheid en warmte. 

Initiatief uitgevoerd
28 november 2020

Organisator
arnisa woertman

Locatie
Plein anna blamanlaan

Opgehaald bedrag
€ 489,90

Nieuwsbrief

Houd mij op de hoogte van:
Deel deze pagina

Vertel je buren over Overbetuwe Doet

Facebook Twitter E-mail