Eindstand ronde 2 van 2022!

25 november 2022

Tweede ronde 2022 Overbetuwe Doet in cijfers 
Begin oktober vielen de Overbetuwe Doet waardecheques op de deurmat. Tot 14 november konden de cheques ingezet worden. Er werden 20.306 waardecheques van €10,00 verstuurd waarvan 52,9% ingezet is. Dat komt overeen met een waarde van €107.350,-. Bij het bepalen van de waarde van de cheque houden we er rekening mee dat maar een deel wordt geactiveerd.

Weer veel leuke ideeën dit jaar….
Deze ronde hebben 51 initiatieven voldoende gespaard! Zij kunnen hun initiatief gaan uitvoeren of hebben dit al gedaan. Buurten werden opgefleurd met bomen, vaste planten, bloembollen en nestkasten. Er werden weer gezellige ontmoetingen en activiteiten georganiseerd, zoals Huiskameractiviteiten, kleding ruilen, griezeltochten en fruit plukken in verschillende dorpen voor de voedselbank.

Heb je nog saldo op je account?
Er zijn nog verschillende initiatieven aan het sparen. Zij kunnen jouw hulp en/of middelen nog gebruiken. Je kan nog doneren via iDEAL of vanaf je account als je daar nog saldo op hebt staan. Doneer bijvoorbeeld aan initiatieven die hun streefbedrag bijna hebben gehaald en geef ze het laatste zetje. Of kijk welke materialen of hulp een initiatief nodig heeft. Misschien kan je zelf helpen of hen in contact brengen met anderen.

Nieuwe ronde
De volgende waardecheque valt in april 2023 op de deurmat bij alle huishoudens in Overbetuwe. Zelf ook een idee? Aanmelden van nieuwe initiatieven kan het hele jaar door op www.OverbetuweDoet.nl.

 

 

 

 

 r

 

Vragen?

Kijk of het antwoord bij 'veelgestelde vragen' staat

0481 700 216

helpdesk@overbetuwedoet.nl

Nieuwsbrief

Houd mij op de hoogte van:



Deel deze pagina

Vertel je buren over Overbetuwe Doet