Zet de waardecheque van Overbetuwe Doet in voor jouw buurt!

19 oktober 2023

Alle huishoudens in Overbetuwe hebben de Overbetuwe Doet waardecheque van €7,- ontvangen. Dit is geld van de gemeente dat je als inwoner mag besteden aan een initiatief naar keuze. Er zijn veel (nieuwe) ideeën aangemeld, kijk snel hier op de website welk initiatief jou aanspreekt!

Gebruik jouw Overbetuwe Doet waardecheque vòòr 13 november!
Heb je de waardecheque al gebruikt? Doe het voor 13 november anders vervalt de waarde. Kijk hier voor initiatieven bij jou in de buurt.

Doneer online of direct aan de initiatiefnemer
Je kunt op twee manieren jouw cheque doneren aan een initiatiefnemer. Dit doet je online of direct bij de initiatiefnemer:

Online via OverbetuweDoet.nl
Ga naar het initiatief dat je wilt steunen, kies ‘doneren van cheque’ en vul de activatiecode in.

Log in (of maak een account aan) en activeer de cheque. De waarde wordt bijgeschreven als saldo op jouw account. Ga naar een initiatief dat je wilt steunen, kies ‘doneer saldo’ en vul het bedrag in dat je wilt doneren. Mocht het initiatief niet doorgaan, dan krijg je jouw donatie weer terug als saldo op je account.

Direct aan initiatiefnemer
Bel, mail of app de activatiecode direct aan de initiatiefnemer (bijvoorbeeld als foto). Of doe de waardecheque bij de initiatiefnemer in de brievenbus. Je kunt ook kijken of het initiatief ergens een verzamelbox heeft staan (bijvoorbeeld in de supermarkt) en de waardecheque daarin doen.

Hoe kun je nog meer helpen?
Helpen kan ook door materialen te doneren, geld over te maken via iDeal of je aan te melden als vrijwilliger bij een initiatief. Kijk bij de initiatieven op OverbetuweDoet.nl wat er nodig is.

Vragen?

Kijk of het antwoord bij 'veelgestelde vragen' staat

0481 700 216

helpdesk@overbetuwedoet.nl

Nieuwsbrief

Houd mij op de hoogte van:Deel deze pagina

Vertel je buren over Overbetuwe Doet