Eindstand ronde 1 van dit jaar

7 juni 2024

Eerste ronde 2024 Overbetuwe Doet in cijfers 
In april vielen de Overbetuwe Doet waardecheques op de deurmat. Tot 21 mei konden de cheques ingezet worden. Er werden waardecheques van €6,50 verstuurd waarvan 53% ingezet is. Dat komt overeen met een waarde van € 70.668,-. Bij het bepalen van de waarde van de cheque houden we er rekening mee dat maar een deel wordt geactiveerd.

Weer veel leuke ideeën dit jaar…
Deze ronde hebben 39 initiatieven voldoende gespaard! Zij kunnen hun initiatief gaan uitvoeren of hebben dit al gedaan. Buurten werden opgefleurd met bomen, nestkastjes, vaste planten, bloembollen en mini-tuintjes. Er werden weer gezellige ontmoetingen, leuke (buurt)activiteiten en feesten georganiseerd, muziek gemaakt en kleding ‘geruild’.

Heb je nog saldo op je account?
Er zijn nog verschillende initiatieven aan het sparen. Zij kunnen jouw hulp en/of middelen nog gebruiken. Je kunt nog doneren via iDEAL of vanaf jouw account als je daar nog saldo op hebt staan. Doneer bijvoorbeeld aan initiatieven die hun streefbedrag bijna hebben gehaald en geef ze het laatste zetje. Of kijk welke materialen of hulp een initiatief nodig heeft. Misschien kun je zelf helpen of hen in contact brengen met anderen.

Nieuwe ronde
De volgende waardecheque valt in oktober 2024 op de deurmat bij alle huishoudens in Overbetuwe. Zelf ook een idee? Aanmelden van nieuwe initiatieven kan het hele jaar door hier op www.OverbetuweDoet.nl.

 

 

 

Vragen?

Kijk of het antwoord bij 'veelgestelde vragen' staat

0481 700 216

helpdesk@overbetuwedoet.nl

Nieuwsbrief

Houd mij op de hoogte van:Deel deze pagina

Vertel je buren over Overbetuwe Doet