Partners

Overbetuwe Doet werkt samen met andere organisaties die ook inwonersinitiatieven ondersteunen.

Advies of hulp nodig bij het opstarten of uitvoeren van je idee?

Er zijn mensen uit het dorp met een groot netwerk en ervaring die met je mee willen denken. Bijvoorbeeld een dorps- of wijkraad. Neem gerust contact met ze op. Daarnaast kan je ook terecht bij Ons Overbetuwe en Heteren Sociaal.

 

Ons Overbetuwe

Logo Ons Overbetuwe

Contactgegevens: contact@onsoverbetuwe.nl 

 

Heteren Sociaal

Logo Heteren Sociaal

Contactgegevens: info@heterensociaal.nl

 

Andere partners

 

Forte Welzijn

Wist je dat de opbouwwerkers van Forte Welzijn jou kunnen helpen bij een buurtinitiatief? Denk aan ideeën rondom spelen, ontmoeten, welzijn, duurzaamheid die jouw dorp of wijk beter maken. Dit krijgt vaak een steuntje van Overbetuwe Doet. Maar hoe en waar te beginnen? Of je nou wilt dat er even iemand met je meekijkt of je net wat meer power nodig hebt om iets van de grond te krijgen, neem contact op via teamovbopbouwwerk@fortewelzijn.nl of kijk op Ideeën voor mijn buurt | Forte Welzijn

 
Logo ForteWelzijn
 
 
 

Stichting Kloppend Hart voor Lingewaard en Overbetuwe

De Stichting heeft als doelstelling de gemeente Overbetuwe hartsafe te maken en houden door AED’s te (laten) plaatsen en zoveel mogelijk vrijwilligers op te leiden/opgeleid te houden voor de reanimatie en het gebruik van de AED. Neem contact met hen op als je een initiatief hebt wat betrekking heeft op deze doelstelling. Kijk op www.kloppendhartvoorlingewaard.nl voor meer informatie en contactgegevens.

 Icoon van hart met daarin bliksemschicht en letters AED

 

Energiecoöperatie WatBeters Heteren, Driel & Randwijk

Voor ons dorp, onze kinderen en voor jou. Wij staan voor duurzame energie én wij doneren een deel van de opbrengst van onze zonnedaken aan lokale, duurzame dorpsinitiatieven uit Heteren, Driel en Randwijk. Ga naar www.watbeters.nl voor meer informatie en contactgegevens.

 logo WATBETERS_Heteren Driel Randwijk_klein

 

Overbetuwe Beweegt

Overbetuwe Beweegt is een platform van verschillende partners waar je terecht kan met alle vragen over sporten, bewegen en een gezonde leefstijl. Door onze samenwerking bereiken we verschillende doelgroepen binnen Overbetuwe en verbinden we inwoners en organisaties die elkaar kunnen helpen met elkaar. We denken graag met je mee en zoeken naar oplossingen! Kijk op www.overbetuwebeweegt.nl voor de contactgegevens.

Logo OverbetuweBeweegt

 

Sociaal Team Overbetuwe

Inwoners van Overbetuwe kunnen bij het Sociaal Team Overbetuwe terecht met vragen over welzijn en zorg. U hoeft geen lastige zorgvraag te hebben om contact met ons op te nemen. Zelfs met de kleinste vragen bent u bij ons aan het juiste adres. We bieden een luisterend oor of frisse kijk op de situatie als u zorgen heeft. Kijk op Sociaal Team Overbetuwe voor meer informatie en contactgegevens.

Logo Sociaal Team Overbetuwe

 

Vragen?

Kijk of het antwoord bij 'veelgestelde vragen' staat

0481 700 216

helpdesk@overbetuwedoet.nl

Nieuwsbrief

Houd mij op de hoogte van:Deel deze pagina

Vertel je buren over Overbetuwe Doet