Partners

Overbetuwe Doet werkt samen met andere organisaties die ook inwonersinitiatieven ondersteunen.

Advies of hulp nodig bij het opstarten of uitvoeren van je idee?

Er zijn mensen uit het dorp met een groot netwerk en ervaring die met je mee willen denken. Neem gerust contact met ze op.
contact@onsoverbetuwe.nl                    info@heterensociaal.nl                   Bklardie@gmail.com
 
 
Vraag de dorps- of wijkraad om mee te denken:  
 
 

Andere partners/organisaties

Oost-Betuwse-Uitdaging

De Oost-Betuwse Uitdaging stimuleert en organiseert maatschappelijk betrokken ondernemerschap. We organiseren activiteiten om lokale bedrijven te verbinden aan verenigingen, stichtingen en burgerinitiatieven met een hulpvraag. Er mag van alles gevraagd worden, behalve geld. Denk aan meubels, gereedschappen of materialen maar ook hulp bij een evenement, financieel advies of een training in social media. Bemiddelen, verbinden, netwerken, koppelen, wij doen het!

De stichting Oost-Betuwse Uitdaging is actief in de gemeenten Lingewaard en Overbetuwe.

Kijk voor meer informatie op www.oostbetuwseuitdaging.nl.

 

Afbeelding1

Stichting Kloppend Hart voor Lingewaard en Overbetuwe
De Stichting heeft als doelstelling de gemeente Overbetuwe hartsafe te maken en houden door AED’s te (laten) plaatsen en zoveel mogelijk vrijwilligers op te leiden/opgeleid te houden voor de reanimatie en het gebruik van de AED. Neem contact met hen op als je een initiatief hebt wat betrekking heeft op deze doelstelling. Bekijk de website: www.kloppendhartvoorlingewaard.nl 

 

 logo WATBETERS_Heteren Driel Randwijk_klein

Energiecoöperatie WatBeters Heteren, Driel & Randwijk.
Voor ons dorp, onze kinderen en voor jou. Wij staan voor duurzame energie én wij doneren een deel van de opbrengst van onze zonnedaken aan lokale, duurzame dorpsinitiatieven uit Heteren, Driel en Randwijk. Bekijk de website

 

OverbetuweBeweegt

Overbetuwe Beweegt is een platform van verschillende partners waar je terecht kan met alle vragen over sporten, bewegen en een gezonde leefstijl. Door onze samenwerking bereiken we verschillende doelgroepen binnen Overbetuwe en verbinden we inwoners en organisaties die elkaar kunnen helpen met elkaar. We denken graag met je mee en zoeken naar oplossingen! Kijk op www.overbetuwebeweegt.nl voor de contactgegevens.

 

Logo Sociaal Team Overbetuwe        ForteWelzijn 
 Sociaal Team Overbetuwe  

  www.fortewelzijn.nl  

 
 
 


 
Meld een initiatief aan

Nieuwsbrief

Houd mij op de hoogte van:
Deel deze pagina

Vertel je buren over Overbetuwe Doet

Facebook Twitter E-mail