Waardecheques komen eraan!

1 april 2021

Binnenkort worden de Overbetuwe Doet waardecheques van €7,- weer bezorgd in heel Overbetuwe. Dit is geld van de gemeente dat inwoners mogen besteden aan een initiatief naar keuze. Ga naar OverbetuweDoet.nl, hét platform voor bewonersinitiatieven.

Ook benieuwd naar wat er allemaal gebeurt in jouw buurt? Er zijn al veel leuke initiatieven aangemeld via OverbetuweDoet.nl: selecteer de initiatieven uit jouw dorp en kijk wat er al is aangemeld.

Loop jij nu ook nog rond met een leuk idee om jullie buurt mooier, leuker of beter te maken?

Meld het idee snel aan zodat je nog mee kunt sparen als de cheques in de brievenbus vallen en verzamel waardecheques en andere donaties voor de uitvoering. Juíst nu: online of op afstand SAMEN iets doen.

Nieuwe waardecheques
Tussen 9 en 20 april vallen de nieuwsbrieven met waardecheques op de deurmat. I.v.m. het oud papier worden ze in Elst iets later, tussen 16 en 20 april bezorgd en in alle andere dorpen vanaf 9 april. Houd dus de post dan goed in de gaten en doneer je waardecheque straks aan het initiatief dat jou het meeste aanspreekt.

Wil je een initiatief starten en heb je hulp nodig?
Er zijn mensen in je eigen dorp die mee willen denken, bijvoorbeeld bij de dorps- of wijkraad. Of neem contact op met de regisseur van Overbetuwe Doet: regisseur@overbetuwedoet.nl, 06 5808 1698 (Esther Jansen) of 06 5808 1514 (Daniëlle Kurris).

Collage maart 2021

 

Vragen?

Kijk of het antwoord bij 'veelgestelde vragen' staat

0481 700 216

helpdesk@overbetuwedoet.nl

Nieuwsbrief

Houd mij op de hoogte van:Deel deze pagina

Vertel je buren over Overbetuwe Doet