Jubileum Mama’s Club Elst

Mama´s Club Elst staat voor ontmoeten voor moeders met kinderen. De activiteiten zijn grotendeels kosteloos en laagdrempelig. Zoals activiteiten voor moeder en kind: twee keer per maand voorlezen in de Bibliotheek en speelochtenden op de kinderopvanglocaties. Als ook activiteiten voor moeders: Borrels in Het Wapen van Elst en DIY-Dinsdag. De Stichting heeft wel enkele kosten, hiervoor zijn o.a. de Overbetuwe Doet cheques ingezameld.

Met het ingezameld geld van Overbetuwe Doet heeft Mama´s Club Elst 11 activiteiten kunnen organiseren. Zoals de DIY-dinsdag, waarbij moeders samenkomen in de Kruisakkers en creatief actief zijn. En Muziek op Schoot waarbij moeders en kindjes samen muziek maken.

De Mama´s Club bestond als Stichting in 2021 5 jaar. Het plan was een groot gezamenlijk feest. Door de lange nasleep van corona maatregelen hebben we afgezien van 1 groot feest. We hebben ervoor gekozen om in het jubileumjaar een aantal corona-proof jubileumactiviteiten te organiseren. Zoals een online-bingo, jubileum challenge (http://mamasclubelst.nl/jubileum/) en buiten paaseieren zoeken met het hele gezin. Voor een overzicht van de activiteiten zie onze website (http://mamasclubelst.nl/) en facebookpagina (https://www.facebook.com/mamasclub.elst/?locale=nl_NL).

Het overige ingezamelde geld is besteedt aan vaste kosten zoals de Webhosting en zakelijke rekening.

Initiatief uitgevoerd
31 augustus 2022 t/m
31 augustus 2023

Organisator
Stichting Mama's Club Elst

Locatie
Voor het jubileumfeest zijn wij nog op zoek naar een locatie. Voor de DIY dinsdag huren wij ruimte @ kruisakkers. Wij hebben geen vaste thuisbasis. We werken samen met oa BSO/kinderopvang die hun locatie ter beschikking stellen. Indien nodig huren wij een ruimte.

Opgehaald bedrag
€ 630,00

Vragen?

Kijk of het antwoord bij 'veelgestelde vragen' staat

0481 700 216

helpdesk@overbetuwedoet.nl

Nieuwsbrief

Houd mij op de hoogte van:Deel deze pagina

Vertel je buren over Overbetuwe Doet