< Terug

Indoornik op koers......bal

 Indoornik op koers...bal!

Op 5 november heeft onze buurtactiviteit Indoornik op koers...bal in het dorpshuis “de Haar” van Randwijk plaatsgevonden.

Er was een gezellig opkomst van 34 volwassenen en 12 kinderen . Rond half 6 startten we met een drankje en een frietje met snack naar keuze.Na het eten en het bijkletsen begonnen we met de koersbalwedstrijd. De aanwezigen werden verdeeld in willekeurige teams en onder leiding van de spelleider werd het spel gespeeld in diverse rondes.

Koersballen is een spel, wat gemakkelijk lijkt, maar door het zwaartepunt van de bal is het echt moeilijk om de bal op koers te houden en naar het juiste punt te laten rollen. Dus het was vaak spannend en hilarisch om te zien hoe de bal zijn “eigen” koers ging!

De jongere kinderen waren samen lekker bezig met de sjoelbak en met de andere spelletjes te spelen. Ook mochten zij soms voor iemand de bal laten rollen. De oudere kinderen waren ingedeeld bij de teams.

Onder het genot van een kopje koffie of thee met de zelfgemaakte heerlijke cake, werd er ook gezellig bijgepraat tussen het koersballen door. Na de koffie konden de aanwezigen nog 2 drankjes bestellen d.m.v. consumptiebonnen die ze bij binnenkomst hadden ontvangen.

Nadat alle teams gespeeld hadden, werd er een spannende finale gespeeld en werd één team van 4 personen de winnaar van de wedstrijd.

Wij kijken als bestuur van onze buurtvereniging Indoornik terug op een geslaagde avond met een grote groep mensen uit de buurt van leden en niet-leden, mede dankzij de financiële bijdrage van de cheques van Overbetuwe Doet!

 

 

Initiatief uitgevoerd
29 oktober 2022

Organisator
Buurtvereniging Indoornik

Locatie
Dorpshuis de Haar

Opgehaald bedrag
€ 322,50

Vragen?

Kijk of het antwoord bij 'veelgestelde vragen' staat

0481 700 216

helpdesk@overbetuwedoet.nl

Nieuwsbrief

Houd mij op de hoogte van:
Deel deze pagina

Vertel je buren over Overbetuwe Doet