De KanjerSwing

Direct na het bereiken van het benodigde bedrag is de schommel besteld. Het duurde even en lang was het te nat op de speelweide, maar op 1 mei 2024 is de schommel dan toch echt geplaatst. 

Buurtbewoners hebben dit zelf gedaan en ontvingen daarvoor instructies van de leverancier. Werder waren er al andere speeltoestellen verplaatst - in overleg met de gemeente - om de schommel een promintente plek te geven in het gedeelte voor de allerkleinste. 

Diezelfde dag is de schommel getest, akkoord bevonden en definitief in gebruik genomen door blije kinderen.

 

Er is wel wat gewijzigd. We hadden bij het indienen van het initiatief een hoger bedrag opgegeven. Ons idee was om een speciaal zitje te bestellen bij deze schommel. Op advies van de leverancier hebben we dit toch niet gedaan. door het toestel te plaatsen zoals het nu staat is het af fabriek gecertificeerd, zonder extra kosten. Zouden we wél een aanpassing doen - door het zitje te veranderen - dan zou de certificering vervallen. Een extra keuring kost al gauw meer dan E 500,- en dat vonden we niet in verhouding. Het niet uitgegeven bedrag wordt teruggestort aan de gemeente.  

 

 

 

Initiatief uitgevoerd
15 april 2024

Organisator
Speelweidecomissie de Eshof

Locatie
Speeltuin de Eshof

Opgehaald bedrag
€ 1275,00

Vragen?

Kijk of het antwoord bij 'veelgestelde vragen' staat

0481 700 216

helpdesk@overbetuwedoet.nl

Nieuwsbrief

Houd mij op de hoogte van:Deel deze pagina

Vertel je buren over Overbetuwe Doet